Vår visjon

Vår visjon er å opprettholde en ledende posisjon innen tynnplateproduksjon og levere produkter med kvalitetsstempelet "Made in Norway", preget av innovasjon og skreddersydde løsninger. Vi forplikter oss til å gi hver kunde en unik kjøpsopplevelse, med dedikasjon til bærekraftig produksjon og kundetilfredshet som vårt viktigste mål.

Vi ønsker å være den foretrukne produsenten og leverandøren til Horeca bransjen, både på lokalt og nasjonalt nivå. Vi skal også være en ledende underleverandør og serve norsk industrisektor.

Med en moderne maskinpark som er konkurransedyktig og kostnadseffektiv, har vi som mål å tilby tjenester og produkter til lokale og internasjonale aktører.

Kjerneverdier

Historien til Rustfrie Bergh AS danner grunnlaget for en verdibasert bedriftskultur. Dette er kjerneverdier som vi som bedrift alltid skal leve opp til. Kjerneverdiene skal gjenspeile fundamentet i driften, og gjøre oss til din foretrukne samarbeidspartner i dag, og i morgen.

Rustfrie Bergh skal være ledende aktør på det norske storkjøkken markedet. Med vår unike kunnskap og bransjeerfaring skal vi levere produkter av norsk kvalitet, på en unik måte.

Vi skal alltid ha eierskap til våre operasjoner internt, men også eksternt for våre kunder. Samtidig skal vi kontinuerlig fremme innovasjon for å tilpasse oss fremtidig etterspørsel og produksjon.

Vi er din lojale samarbeidspartner som alltid skaper gjensidig verdi for deg som kunde.

Med kunden i fokus til enhver tid, skal du føle deg trygg på at vi finner beste løsning.